Om oss

Vi är fyra hudläkare som startade Aknejouren.se efter att ha insett att många av våra patienter väntat alltför länge på att få kontakt med hudläkare. Akne och rosacea innebär ofta psykiskt lidande hos både vuxna och ungdomar och det är därför viktigt med att rätt behandling sätts in i tid. När kontakten med hudspecialist förenklas kan vi även undvika ärrbildning i huden, vilket är risken om behandling sätts in för sent.

Vi hudläkare som jobbar med Aknejouren.se har samtliga lång erfarenhet av att behandla akne och rosacea, där samtliga behandlat hudsjukdomar i över 10 år.

Utöver videokonsultationer med hudpatienter i Sverige arbetar vi på hudkliniker i Gävle och Uppsala. Bor Du i närområdet och vill träffa hudläkare på ett fysiskt besök, är Du välkommen att boka tid på någon av våra mottagningar.


Dr Anita Eshraghi

Dr Eshraghi arbetar som hudläkare på Speciaslitläkargruppen Gävle och har tidigare även arbetat som hudläkare på Nya Zeeland och i Madrid. Hon har stor erfarenhet av behandling av akne och rosacea även hos patienter med mörkare hudtoner.  Förutom svenska och engelska pratar Anita även persiska och spanska.

Dr Ingela Svedberg

Dr Svedberg är hudläkare och har arbetat inom dermatologi sedan 2010 med mångårig erfarenhet av att behandla akne och rosacea. Förutom att arbeta med Aknejouren.se arbetar Ingela även på Specialistläkargruppen Gävle med behandling av alla olika slags hudbesvär.

Dr Mohammad Alimohammadi 

Dr Alimohammadi bor och arbetar kliniskt som hudspecialist på egen hudmottagning i Uppsala. Mohammad är också forskare och docent.  Dr. Alimohammadi kan hjälpa dig som vill ha svar på senaste forskning om aknebehandling och svara på alla myter om akne och rosacea. 

Dr. Maria Godås

Dr Godås arbetar som hudspecialist på Aknejouren.se samt kliniskt på Specialistläkargruppen Gävle. Hon har, förutom stor erfarenhet av akne- och rosaceabehandlingar, även erfarenhet kring behandling av akneärr och kan ge vägledning om detta. 


Kontakta oss

Vi kan inte ge råd med e-post. Kontaktformulären är enbart för administrativa frågor eller frågor om tidsbokning.

Godkänner Du att vi kontaktar Dig via epost?I samarbete med

Tack för förtroendet!


© Copyright Aknejouren.se